dinsdag 27 juli 2010

Kuala Lumpr


Nou we hebben 1 week Kuala Lumpur achter de rug en nog 1 weekje te gaan. Het hotel waar we nu in verblijven heeft 800 kamers en is momenteel helemaal vol geboekt het is top drukte van jewelste! Dat is even wat anders dan een eiland alleen voor ons zelf :0) Het wereld kampioenschappen gewichtheffen is deze week hier in Kuala Lumpur. Toen ik de posters zag hangen dacht ik goh.... leuk! Een hotel vol met mooie gespierde mannen....!! Niet dus want het blijkt het wereld kampioenschap voor gehandicapten te zijn en als je niet oppast struikel je over een kruk of rijd er een rolstoel over je tenen.

Het centrum van Kuala Lumpur bestaat voornamelijk uit mega grote shopping mall’s, Spa/sauna’s, restaurants, clubs en grote bioscopen dus we hebben even de schade ingehaald! Dagen hebben we rond gedwaald in het centrum. De eerste dag zijn we naar de Petronas towers geweest een van werelds hoogste gebouwen, we zijn naar de Batu Caves geweest (Hindoe tempel) en we hebben letterlijk “shop till you drop” ervaren!
Verder iedere dag lekker op het terras gehangen je vergeet ook hier de tijd omdat zelfs om 2 uur s’ nachts is het nog overal nog even gezellig druk. Wel lekker om nu nog even wat quality time samen te hebben voordat we straks weer aan het werk moeten op Statia. Het plan is om de laatste dagen het drukke stadsleven uit te vluchten en lekker aan de kust te relaxen want van uitrusten is hier nog niet veel gekomen.

3 Augustus zitten we alweer in het vliegtuig naar huis.... 9 weken voorbij gevlogen!

Groetjes,
Marieke en Mike